Elevii şi studenţii ieşeni, aşteptaţi la IT Marathon

Publicat de Curierul de Iasi la data de 10/04/2017

În perioada 28 aprilie – 7 mai, Liga Studenţilor de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare (LSAC) din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași va organiza concursul „IT Marathon”.

Concursul include un număr de 6 secţiuni: Web Development, Desktop Applications, Mobile Apps, Embedded, D.I.Y. (Do IT Yourself) și Junior Dev, categorii care testează creativitatea, originalitatea, capacitatea concurenților de a se descurca în timp limită, dar şi complexitatea gândirii. La acestea pot participa atât elevii de liceu, cât şi studenţii, secţiunea Junior Dev fiind singura la care participanţi pot fi doar liceenii. „Premiul I la categoria Junior include şi dreptul câştigătorului de a se înscrie la Facultatea de Automatică şi Calculatoare fără a fi nevoit să susţină un examen de admitere. De asemenea, participanţii din afara Municipiului Iaşi vor primi cazare, iar tuturor li se vor oferi o masă de prânz şi multă apă pentru a se menţine hidrataţi pe toată durata concursului”, a declarat Angelica-Gabriela Popa, reprezentant LSAC.

Înscrierile au început din 24 ianuarie. Pentru informaţii suplimentare, cei interesați pot accesa site-ul concursului: http://itmarathon.lsaciasi.ro/inscrieri.php, pot suna la 0754/439.169 sau pot scrie la office@lsaciasi.com.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*