Două noi cluburi pentru pensionari

Publicat de Curierul de Iasi la data de 01/08/2013
Şi clubul pentru pensionari „Muşatini” a fost amenajat într-o clădire a unui fost punct termic

Şi clubul pentru pensionari „Muşatini” a fost amenajat într-o clădire a unui fost punct termic

Încă două cluburi pentru pensionari vor fi amenajate la Iaşi. Astfel, Primăria şi Direcţia de Asistenţă Comunitară le vor oferi vârstnicilor noi spaţii pentru petrecerea timpului. Cele două spaţii care vor primi această destinaţie sunt amplasate în cartiere Nicolina şi Galata.

Decizia a fost luată printr-o hotărâre de Consiliu Local. Spaţiile respective sunt în cadrul unor puncte termice şi, în urma procesului de modernizare, au rămas nefolosite. Primăria le va dota pentru ca vârstnici să poată desfăşura acolo activităţi cu caracter social-recreativ, sportiv şi cultural.

Cele două noi cluburi din Nicolina şi Galata vin în completarea celor deja existente în cartierele Păcurari, Alexandru şi Tătăraşi.

Mai mult, Direcţia de Asistenţă Comunitară în parteneriat cu Fundaţia Enable România urmează să înfiinţeze, în zona Gării, un centru social de kinetoterapie şi recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi.

Şi Palatul Copiilor a primit, în urma hotărârii Consiliului Local, un spaţiu în cartierul Păcurari pentru desfăşurarea activităţilor cercurilor cu profil sportiv.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*