Depistaţi în flagrant în timp ce sustrăgeau pavele

Publicat de Curierul de Iasi la data de 20/07/2011

La sfârşitul săptămânii trecute poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona bulevardului Tudor Vladimirescu s-au sesizat cu privire la două persoane care sustrăgeau dale de beton folosite la lucrările executate de către Primăria Municipiului Iaşi pentru amenajarea trotuarelor din zona menţionată.

Lucrătorii Poliţiei Locale au procedat la reţinerea şi stabilirea identităţii personelor în cauză ocazie cu care au constatat că aceştia se numesc Cristian N. şi Paul S. ambii cu vârsta de 44 ani, domiciliaţi în Municipiul Iaşi. În urma verificărilor efectuate, făptuitorii au declarat faptul că au sustras aproximativ 40 pavele, cu ajutorul unui căruţ, pentru a repara un trotuar din faţa blocului unde domiciliază.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii locali l-au depistat şi pe numitul Mihai C. de 40 ani, din judeţul Iaşi în timp ce încărca pavele în port-bagajul unui autoturism marca Dacia Logan pe str. Arcu.

Persoanele depistate cât şi bunurile au fost predate Secţiei de Poliţie competentă pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în aceste cazuri, de asemenea fiind informată şi Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi cu privire la faptă şi prejudiciul cauzat.

Comments

comments

Categoria: Politia Locala

Cuvinte cheie: , , , ,1 Comentariu

  1. Curios este ce puteau face cu pavelele. Inteleg sa furi lucruri pretioase usor de transportat sau de materializat. Dar pavele? Saracia atinge cote extreme
*