Depistaţi cu ajutorul camerelor video în timp ce lipeau afişe în staţiile R.A.T.P

Publicat de Curierul de Iasi la data de 02/04/2012

În noaptea de 26/27 martie 2012, în jurul orelor 22:30, lucrătorii din cadrul Dispeceratului Poliţiei Locale au dirijat o patrula de siguranţă publică în zona centrală, deoarece cu ajutorul camerelor de supraveghere video amplasate pe bulevardului Independenţei şi Piaţa Unirii a fost vizualizat momentul în care două persoane lipeau afişe publicitare pe geamurile refugiilor special amenajate în staţiile de transport public.

Ajungând operativ la faţa locului, poliţiştii locali au depistat şi legitimat persoanele în cauză, ocazie cu care s-a constatat că acestea se numesc B. C., de 29 ani, domiciliat în municipiul Botoşani şi M.G. de 28 ani, domiciliată în municipiul Iaşi.

Persoanele menţionate au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare de 570 lei conform H.C.L.M. Iaşi, nr. 172/2002, mod, cu privire la expunerea prin lipire a afişelor sau anunţurilor publicitare în alte locuri decât pe panourile de afişaj.

Menţionăm faptul că de la începutul lunii martie conform actului normativ menţionat au mai fost sancţionate contravenţional 11 persoane care au fost depistate în timp ce lipeau afişe publicitare în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*