Curăţenie de vară a spaţiilor verzi la asociaţiile administrate de Termo Service SA

Publicat de Curierul de Iasi la data de 31/07/2018

Începând cu 1 august, Termo Service SA demarează a doua etapă anuală de curăţare, tăiere de întreţinere cu mijloace mecanizate şi igienizare a spaţiilor verzi aferente scărilor de bloc din asociaţiile de proprietari cu care are contract de administrare.

Activitatea se va desfăşura zonal pe raza municipiului Iaşi pe perioada a 35 de zile lucrătoare, până la 13 septembrie, de către echipa de întreţinere spaţii verzi formată din 14 angajaţi şi face parte integrantă din contractul de administrare încheiat cu asociaţiile de proprietari.

Acţiunea se va derula după următorul calendar: Metalurgie – 1 august, Dacia – 6 august, Alexandru cel Bun – 10 august, Mircea cel Bătrân şi Galata – 14 august, Podu Roş şi Cantemir – 20 august, Nicolina I şi II – 22 august, CUG – 27 august, Frumoasa şi Clopotari – 29 august, Tătăraşi – 1 septembrie, Bularga 3 septembrie, Ciric şi Podul de Fier – 5 septembrie, Păcurari, Gară şi Copou – 10 septembrie, Centru – 12 septembrie. Facem precizarea că pot apărea unele decalaje din cauza condiţiilor meteo.

În cadrul primei etape, încheiată la mijlocul lunii mai, au fost colectate zilnic între 8 şi 10 tone de deşeuri, masă vegetală şi deşeuri, şi transportate în punctele special amenajate de operatorul de salubritate. Echipa de angajaţi ai Termo Service SA a folosit 6 motofoarfece, 9 motocoase, pentru care au fost consumaţi circa 20 de litri de carburant pe zi, greble, lopeţi, roabe, dar şi echipamente specifice de protecţie din dotarea societăţii.

 

Comments

comments

Categoria: Termoservice

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*