Cultura urbană în festival

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/05/2015

AU_general-2micÎn acest sfârşit de săptămână, Festivalul Ars – Urbana oferă ieşenilor prilejul de a cunoaşte diversele forme ale culturii şi a sporturilor născute în marile oraşe.

În perioada 8-10 mai 2015, la Palas Mall, se va desfășura a V-a ediție a festivalului de cultură urbană – Ars Urbana. Participanţii se vor putea bucura şi anul acesta de concursuri pentru B-boying, Skateboarding, Street Art, Sculptura Grolsch, Freestyle Football, Alpinism şi competiţie de Trial.

Pe lângă acestea, organizatorii au pregătit demonstraţii de Beatbox, Parkour şi Dj-ing iar seara, în Underground the Pub vor avea loc 3 concerte, în fiecare din cele trei zile de festival. De asemenea, tot aici se vor desfăşura şi calificările pentru naţionala MC Battle.

Evenimentul este organizat de către Asociația Contour și Club RotarAct Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași, Fundația Iași Capitală Culturală Europeană şi are sprijinul mai multor sponsori.

Cover

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*