Conferinţă de presă la Palatul Roznovanu. Primarul a vorbit despre Iaşi CCE 2021 şi FIE

Publicat de Curierul de Iasi la data de 03/04/2015

Vineri, 3 aprilie, la sediul Primăriei Municipiului Iaşi a avut loc o şedinţă a board-ului Fundaţiei Iaşi Capitală Culturală Europeană (Iaşi CCE) 2021. În cadrul întâlnirii, au fost prezentate două materiale: raportul de activitate pe anul 2014 al Fundaţiei, precum şi execuţia bugetară pentru anul trecut. În acelaşi timp, a fost dezbătută şi activitatea de până în prezent.
În urma discuţiilor, au fost adoptate mai multe măsuri prezentate în conferinţa de presă susţinută de primarul Gheorghe Nichita, în Sala Mare a Primăriei. Una dintre decizii a fost cea de întrerupere a contractului de director executiv al Danielei Cujbă. Atribuţiile acesteia vor fi preluate de managerul de proiect Dan Doboş, până la găsirea unui înlocuitor. Astfel, a fost lansat un apel public pentru găsirea unui director executiv cu contract de muncă normă întreagă la Fundaţia Iaşi – Capitală Culturală Europeană.

Cerinţele sunt:

  • studii superioare;
  • experienţă în managementul de proiecte culturale.

Cei care doresc să aplice pentru această funcţie, sunt invitaţi să depună o scrisoare de intenţie şi un CV până pe data de 20 aprilie 2015, ora 12:00, la sediul Iaşi CCE din Piaţa Unirii nr. 12.

FIE: 22 – 31 mai 2015
Primarul Iaşului a mai anunţat că ediţia din acest an a Festivalului Internaţional al Educaţiei se va desfăşura în perioada 22 – 31 mai. „Apelul public de participare la FIE l-am făcut în martie, în cadrul Librex. Am mutat Festivalul Internaţional al Educaţiei din iunie în mai deoarece elevii şi studenţii nu puteau participa în număr mare în luna iunie din cauza sesiunii sau a finalului de an”, a declarat Gheorghe Nichita.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*