Concursul ,,Micul Pieton” a ajuns la ediţia a XVII–a

Publicat de Curierul de Iasi la data de 09/04/2012

La începutul acestei săptămâni, la Palatul Copiilor s-a desfăşurat finala celei de a XVII –a ediţii a concursului judeţean Micul Pieton la care au participat 20 de grădinţe din municipiul Iaşi. Concursul la care Poliţia Locală este coorganizator alături de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi Grădiniţa nr. 13, cu Program Prelungit continuă în aceste zile cu alte 20 de grădinţe din judeţul Iaşi.

În cadrul acestei competiţii peste 300 de copii îşi etalează prin programe artistice cunoştinţele dobândite pe parcursul unui an cu privire la semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere. Acest proiect la care s-au implicat aproximativ 80 de cadre didactice şi poliţiştii locali are ca scop familiarizarea micilor pietoni cu regulile rutiere ce trebuie respectate când se deplasează spre grădiniţă sau alte locaţii. Având în vedere faptul că pe timpul competiţiei micuţii au demonstrat că au dobândit cunoştinţele necesare pentru a fi buni pietoni, poliţiştii locali au oferit diplome tuturor participanţilor.

Ţinând cont de bucuria şi emoţiile copiilor, cadrelor didactice, cât şi a părinţilor prin participarea la acest spectacol, organizatorii sunt hotărâţi să continue proiectul şi anul viitor cu cea de a XVIII-a ediţie.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*