Concurs inedit organizat de Centrul de Turism

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/04/2013

Centrul de Informare Turistică al Municipiului Iaşi a participat, între 1 şi 7 aprilie 2013, la desfăşurarea primului eveniment educaţional nonformal, „Edu Funny Fest” la care Primăria Iaşi a fost partener oficial. Acesta a avut loc cu prilejul săptămânii naţionale “Şcoala altfel”.

Copiii au primit materiale informative despre municipiul Iaşi: hărţi, reviste, ghiduri, flyere

Au participat sute de copii

„Edu Funny Fest”, organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Sprijinirea Iniţiativelor de Dezvoltare Economică (APSIDES), s-a desfăşurat la Centrul de Expoziţie Providenţa Iaşi.
Evenimentul a cuprins activităţi culturale, tehnico-ştiinţifice, sportive, de voluntariat, de caritate, de educaţie privind sănătatea, de protecţie a mediului, educaţie rutieră. Vineri, 5 aprilie 2013, Centrul de Turism a desfăşurat “Concursul de recunoaştere a obiectivelor de interes turistic din Iaşi”, la care au participat 9 echipe formate din câte 3 copii. Concursul a fost axat pe educaţie, antrenând copii de vârste diferite, în final aceştia primind materiale informative despre municipiul Iaşi (hărţi, reviste, ghiduri, flyere).

În cadrul „Edu Funny Fest”, au participat sute de copii împreună cu părinţii şi profesorii acestora, care au oferit evenimentului feedback-uri pozitive, fiind deja interesaţi de următoarea ediţie.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*