Concurs de tehnologie: “IT Marathon”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 08/05/2015

Liga Studenţilor Facultăţii de Automatică şi Calculatoare Iaşi, din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”, organizează în perioada 9 – 17 mai, proiectul “IT Marathon”. Competiţia este destinată tuturor studenţilor şi elevilor pasionaţi de tehnologie.

sigla IT maratonPe echipe
IT Marathon se doreşte a fi un concurs ce vizează utilizarea de către participanţi a noilor tehnologii găsite astăzi pe piaţa muncii. Concurenţii vor trebui să dezvolte o aplicaţie pentru unul din următoarele domenii: Web, Desktop, Embedded, Programator junior sau Do It Yourself, bazându-se pe cunoştinţele acumulate în timpul anilor de studiu. Aceştia vor lucra în echipe de câte două persoane timp de 8 – 12 ore sub atenta supraveghere a organizatorilor şi a profesorilor implicaţi în proiect. La final, se vor juriza doar acele proiecte care îndeplinesc cerinţele minimale stabilite de la începutul competiţiei. Elevul care va obţine locul I la categoria Junior Developer, pe lângă premiul pe care îl va primi de la parteneri, va fi declarat admis automat la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Iaşi.

Programul
Competiţia se va deschide duminică, 10 mai, prin secţiunea „Programator Junior”, destinată elevilor. Marţi, 12 mai, va avea loc concursul la secţiunea „Web development”, miercuri la categoria „Desktop”, iar joi, 14 mai, se va face evaluarea proiectelor de la secţiunea “Do it yourself”. Vineri va fi proba de “Embedded development”, urmând ca duminică, 17 mai, să fie premierea şi festivitatea de închidere. Competiţia se va desfăşura la sediul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare Iaşi. “IT Marathon” se află la a IV-a ediţie. Pentru mai multe detalii şi pentru a afla calendarul complet puteţi accesa: www.itmarathon.lsaciasi.ro sau www.facebook.com/ItMarathon.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*