Competiţie de minibaschet pentru micii sportivi ai Iaşului

Publicat de Curierul de Iasi la data de 28/10/2015

În cadrul programului “Sport în cartiere”, Primăria Municipiului Iaşi, prin Fundaţia Sportului Ieşean, a organizat duminică, 25 octombrie 2015, o competiţie de minibaschet dedicată celor mai mici iubitori ai sportului cu mingea la coş.

Baschet 3

Copiii cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani s-au întrecut la sala de sport a Universităţii de Medicină şi Farmacie, în timp ce echipa de baschet de la BC Moldova condusă de antrenorul Petre Măgurean şi echipa de fete Stomart Eagles Iaşi, antrenată de Sorana Nanescu, au jucat înaintea meciului de Liga I dintre Politehnica Iaşi şi Phoenix Galaţi, partidă câştigată de ieşeni cu scorul 74-73. Fiecare participant a fost recompensat cu un tricou, o diplomă şi multe dulciuri. Prin efortul şi dăruirea de care au dat dovadă, mici competitori au făcut o frumoasă propagandă baschetului în special şi sportului în general.

Baschet 4

Programul “Sport în cartiere”, implementat în orasul Iaşi începând cu anul 2008, reprezintă planul municipalităţii ieşene de promovare a sportului de masă. Proiectele sportive sunt iniţiate de municipalitate, reprezentanţi ai structurilor sportive, grădiniţe, şcoli, licee, universităţi sau de locuitori ai municipiului Iaşi.

Comments

comments

Categoria: diverse,sport si agrement

Cuvinte cheie: , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*