Ciric – Tarife pentru 30 minute cu barca sau hidrobicicleta

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/06/2013

Consiliul Local a avizat reglementările privind administrarea şi funcţionarea bazei de agrement de la Ciric. Au fost aprobate astfel tarifele pentru obiectivele de agrement, personalul necesar funcţionării şi bugetul pentru acest an a bazei Ciric.

Pentru activitatea zonei de agrement a fost creat un compartiment special în cadrul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, format din 35 de angajaţi, taxatori, asistenţi medicali, salvamari, personal de întreţinere.

În hotărârea CL sunt prevăzute şi tarifele de operare ale bazei, tarife ce vor rămâne neschimbate în următorii cinci ani. O modificare importantă vizează posibilitatea de închiriere a bărcilor şi hidrobicicletelor şi pentru 30 de minute. Preţul pentru 30 minute cu barca sau hidrobicicleta va fi de 10 lei de luni până vineri şi de 15 lei în weekend. „În urma discuţiilor cu studenţi şi familii de tineri a reieşit ideea ca aceştia îşi doresc să închirieze bărcile şi hidrobicicletele de pe lacul Ciric pentru intervale de timp mai scurte de 1 oră, respectiv 30 minute. Motivaţia este dată, pe de o parte de faptul ca în mod special copiii mici îşi pierd răbdarea destul de repede, iar pe de alta că astfel un număr mai mare de persoane poate beneficia de bucuria de a folosi o ambarcaţiune de agrement”, a precizat consilierul Daniel Mătăsaru, iniţiatorul amendamentului.

Conform proiectului, călătoria cu telescaunul costă 8 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii, intrarea la piscine este de 15 lei pe zi. Terenul de minigolf poate fi folosit pentru intervale de 2 ore (12 lei), de 4 ore (25 lei) şi de 8 ore (50 lei).

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*