Captură în pieţe: 5.300 ţigarete

Publicat de Curierul de Iasi la data de 31/05/2013

Luni şi marţi, poliţiştii locali au depistat trei cetăţeni care vindeau ţigări provenite din Republica Moldova. În total, au fost confiscate 5.300 ţigarete, cei trei fiind şi amendaţi. Poliţia Locală va continua astfel de acţiuni, cu precădere în zona pieţelor agroalimentare, cu scopul combaterii comerţului ilicit cu ţigarete. Amenzile sunt cuprinse între 1.000 şi 1.500 lei.

În Nicolina şi Alexandru

Astfel, pe 27 mai, în jurul orei 10:30, poliţiştii locali care executau serviciul în zona pieţei agroalimentare Alexandru l-au depistat pe O.I., 46 ani care comercializa. ţigarete provenite din Republica Moldova fără a deţine documente de provenienţă. De la acesta au fost confiscate 1.600 de ţigarete.

În aceeaşi zi, la ora 14.00, la piaţa Nicolina, poliţiştii l-au depistat pe cetăţeanul C.P., 53 ani care deţinea cu scopul de a comercializa 2.040 ţigarete provenite din Republica Moldova fără a deţine documente de provenienţă. A rămas fără ţigări şi a fost amendat. A treia confiscare a avut loc marţi, la piaţa Alexandru. O femeie de 40 de ani avea asupra sa 1.600 de ţigarete. Lucrătorii de poliţie i-au confiscat marfa şi au amendat-o.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*