Buzdugan şi Morar aduc Forza ZU la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 10/05/2013

Pe 17 mai, Iaşul, oraşul natal al lui Daniel Buzdugan găzduieşte cel mai mare karaoke din România. Evenimentul fenomen care poartă numele „Forza ZU” va avea loc în piaţa Palatului Culturii din Iaşi, începând cu ora 19:00. “Sunt mândru că Forza Zu ajunge la Iaşi, acasă la mine, unde m-am născut”, a mărturisit Buzdugan. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Iaşi.

24 de artişti

Ascultătorii Radio ZU din toată ţara sunt invitaţi să fie martori la un spectacol unic. Toţi cei prezenţi vor avea ocazia să cânte alături de 24 dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale româneşti. Prezentatorii Buzdugan şi Morar îi vor invita pe scenă pe Alex Velea, Smiley, Horia Brenciu, Antonia, Andra, Voltaj, Inna, Connect-R, Akcent, Vunk, Corina, Puya, Sore, B.U.G. Mafia, Lora, Ruby, Hi-Q, Deepcentral, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Cabron, What’s Up, CRBL şi Grasu XXL. Publicul va fi „încălzit” de Adi Mihăila „The Hitman” şi DJ Energy K. Versurile fiecărei piese cântate de artiştii ZU vor fi afişate pe un ecran gigant, astfel că fiecare dintre cei care vor participa la eveniment vor avea posibilitatea să cânte vers cu vers hiturile lor preferate. “Niciunde în România nu au fost atâţia artişti câţi vor fi la Forza Zu, la Iaşi, pe 17 mai. Ce-i şi mai fain este că acolo va veni lume din toată ţara. Zilele trecute mi-a scris un băiat din Cluj care mi-a spus că va veni însoţit de 20 de motociclişti. Vă aşteptăm! Voi faceţi Forza Zu!”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina lui de Facebook.

La a treia ediţie

Forza ZU se află la a treia ediţie. Totul a început în 2011 la Braşov unde peste 13.000 au umplut Piaţa Sfatului. În 2012, la Timişoara, în faţa scenei şi-au făcut loc peste 30.000 de petrecăreţi. Anul acesta, este rândul moldovenilor să arate de ce sunt în stare. Piaţa Palatului se pregăteşte să doboare un nou record la Forza ZU, cel mai mare karaoke din România. Sunt aşteptate aproximativ 100.000 de persoane în faţa Palatului Culturii din Iaşi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*