Au reînceput lucrările de modernizare a magistralei 2 de termoficare

Publicat de Curierul de Iasi la data de 28/04/2014

Odată cu oprirea oficială a sezonului de încălzire 2013 – 2014, continuă lucrările pe magistrală 2 de termoficare derulate de Primăria Iași în cadrul proiectului european ce cuprinde, printre altele, înlocuirea a aproximativ 11 km de conducte de rețea primară, lucrări în valoare de 46,5 milioane de lei.

_MG_6414

Sub coordonarea reprezentanților Primăriei și cu asistenţa specialiștilor Dalkia, societățile executante vor începe manevrele în ziua de luni 28 aprilie astfel:

– în zonă Străzii G.M. Cantacuzino, între vanele de secționare de la Baia Comunală și punctul termic Ștefan cel Mare: montare provizorate pentru alimentarea consumatorilor aferenți magistralei 2 din magistrala 5 pentru a asigura continuitatea furnizării apei calde pe durata lucrărilor; deviere conductă de pe teren proprietate privată pe domeniul public;

– în zona străzii Smârdan: montare provizorate pentru alimentarea consumatorilor aferenți magistralei 2 din magistrala 5 pentru a asigura continuitatea furnizării apei calde pe durată lucrărilor.

„Pentru executarea acestor manevre, suntem nevoiți să întrerupem alimentarea cu apă caldă a clienților din zonele Gară – Ștefan cel Mare- Sf. Lazăr în ziua de luni 28 aprilie, între orele 08h00 – 18h00”, se arată într-un comunicat Dalkia Termo. Oficialii companiei au mai afirmat că, la fel că anul trecut, se va utiliza metodă provizoratelor (alimentare temporară prin conducte de rezervă) în așa fel încât disconfortul resimțit de clienții sistemului centralizat de termoficare să fie redus la minim.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*