Au început lucrările la noul rond din Păcurari

Publicat de Curierul de Iasi la data de 04/08/2010

După avizul primit în Comisia de circulaţie luna trecută, Citadin a primit sarcina de a executa lucrările la noul rond din Păcurari, aflat la intersecţia bulevardului cu şoseaua Rediu.

În zilele următoare urmează ca partea centrală a străzii să fie închisă, iar circulaţia se va desfăşura pe zonele din partea exterioară a viitorului rond, unde a fost deja extinsă partea carosabilă.

“Se lucrează la foc continuu. A fost trasată configuraţia sensului giratoriu, s-au desfăcut cele două alveole şi urmează să se aducă la cotă cu un strat de asfalt. Apoi vom lucra la interiorul rondului, unde vom extrage o porţiune de asfalt şi vom monta bordură, astfel că maşinile vor trebui să ocolească rondul şi vor folosi porţiunile pe care le asfaltăm acum. Intrarea în rond va fi preselectată”, a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic al primăriei municipiului Iaşi.

Rondul va avea un diametru de peste 20 de metri.

” Va fi un rond similar celui de acces către complexul Era. Sperăm ca lucrările să fie gata până la sfârşitul acestei luni”, a completat Mihai Chirica.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*