ANUNŢ – Programul municipal de finanţare a proiectelor din domeniul culturii scrise

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/03/2012

Municipiul Iaşi lansează programul anual de finanţare a proiectelor din domeniul culturii scrise, în conformitate cu prevederile Legii privind susţinerea şi promovarea culturii scrise nr. 186/2003, republicată, şi cele ale Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Selecţia proiectelor din domeniul culturii scrise care vor primi finanţare de la bugetul local se va face de către o comisie de evaluare, special constituită, în conformitate cu prevederile normativelor mai sus menţionate.

Programul de selecţie a proiectelor din domeniul culturii scrise pentru anul 2012 programează pe data de 15 mai termenul limită de depunere a proiectelor de către solicitanţi.

Suma alocată în 2012 de la bugetul local, pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor din domeniul culturii scrise este în valoare de 100.000 lei. Cuantumul contribuţiei de la bugetul local nu poate depăşi 60% din valoarea totală a proiectului şi, de asemenea, suma solicitată nu poate depăşi o treime din fondul total alocat pentru finanţarea proiectelor din domeniul culturii scrise.

Anunţul a apărut în Monitorul Oficial al României, Partea a VI – a, nr. 38/23.02.2012.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*