Angajati RATP agresati de alti participanti la trafic

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/02/2012

RATP Iasi invita participantii la trafic sa dea dovada de intelegere si spirit civic pentru a evita accidentele si blocajele in trafic. Avand in vedere conditiile meteorologice, RATP Iasi a scos la strada personal suplimentar pentru interventii, intretinere si curatare a caii de rulare si  asigurarea circulatiei mijloacelor de transport in comun in conditii de siguranta. Ca atare, participantii la trafic sint rugati sa circule cu atentie si sa tina cont de prezenta angajatilor RATP Iasi in plina strada.

Lipsa întelegerii in conditii de trafic foarte dificil au facut ca in cursul zilei de duminica , 5 februarie 2012, doi dintre angajatii regiei aflati la strada, sa fie agresati de catre alti soferi. Astfel, un muncitor de la intretinere infrastructura ce curata macazul din fata depoului Gara, a fost agresat de un sofer care circula pe linia de tramvai, iar un vatman a fost lovit în timp ce era coborit pentru a actiona macazul în zona Billa. In consecinta, Regia de Transport Public Iasi va face plangeri la Politie pentru depistarea celor care se fac vinovati de aceste agresiuni.

RATP Iasi face inca o data apel la toţi participanţii la trafic sa fie toleranti pentru ca, pe viitor, situatiile de acest fel sa fie evitate.

Comments

comments

Categoria: CTP

Cuvinte cheie: , , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*