Ambasadorul Marii Britanii: ”Am revenit la Iaşi, oraşul unde mă simt acasă”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/11/2013

Excelența Sa Martin Harris, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii, s-a întâlnit joi, 7 noiembrie, cu Gheorghe Nichita, Primarul Municipiului Iași.

ambasador Marea Britanie

”Am revenit la Iași, orașul din România unde mă simt acasă”

Discuția purtată cu edilul şef a atins subiecte de actualitate precum descentralizarea și regionalizarea României, candidatura Municipiului Iași la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021 și participarea unor personalități marcante precum Lordul David Trimble la Festivalul Internațional al Educației.

Discuțiile au vizat și aspecte legate de reforma sistemului de sănătate în România, Ambasada Marii Britanii acordând sprijin pentru implementarea unor măsuri concrete în favoarea medicilor rezidenți.

”Mă bucur că am revenit la Iași, orașul din România unde mă simt acasă”, a declarat Martin Harris, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii.

Excelența Sa va petrece 2 zile în municipiul Iaşi, având un program variat, de la întâlniri cu autoritățile locale, la vizite și întîlniri cu ONG-uri și reprezentanţii mediului de afaceri. În acelaşi timp, acesta va susține o conferință la Facultatea de Drept și va participa la simpozionul internațional dedicat lui C.S. Lewis, celebrul autor al seriei pentru copii ”Cronicile din Narnia”, la Universitatea ”Al.I.Cuza”.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*