30 octombrie: ”Recycling Rocks!”, cu trupele Cargo şi Domino

Publicat de Curierul de Iasi la data de 30/10/2015

Afis Concert Iasi”Recycling Rocks!” ajunge la Iași vineri, 30 octombrie 2015, pentru a sărbători deschiderea Centrului de Colectare a deşeurilor electrice si electronice (DEEE), lansat de Primăria Municipiului Iași și Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, cu sprijinul Salubris. Noul centru de reciclare este pe strada Pompei 3.

Limbaj universal
„Recycling Rocks!” este un proiect creat împreună cu trupele Cargo si Domino, care doreşte să promoveze un mesaj ecologic prin vocile unor artişti iubiţi de public, într-o manieră incitantă şi modernă. Membrii trupelor Cargo și Domino au înțeles importanța colectării selective a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) și au decis să se alăture Asociației RoRec în acest proiect. „Muzica este un limbaj universal prin care încercăm să implicăm iubitorii de rock și pe toți cei care înțeleg și iubesc muzica, dar și mediul înconjurător”, a declarat Adrian Bărar.

Cargo 30
Astfel, pe 30 octombrie 2015, „Recycling Rocks!” este la Iași, pe esplanada Palatului Culturii, începând cu ora 19.00. Domino va surprinde publicul ieșean cu piese din folclor și din rock „reciclate” într-o manieră proprie, pe acorduri de chitară, tobe, clape și țambal. Iar trupa Cargo aduce la Iași concertul aniversar pentru 30 de ani de activitate, Cargo 30. ”Recycling Rocks!” va fi un concert de neuitat. Accesul la spectacol este gratuit.

Pentru informare
Organizatorii îi invită pe locuitorii din Iași să colecteze selectiv deșeurile electrice și să sărbătorească alături de Cargo și Domino la “Recycling Rocks!”, un proiect de informare şi conştientizare a populaţiei privind importanţa protejării mediului, prin intermediul muzicii, lansarea noului serviciu oferit lor de autoritățile locale și Asociaţia RoRec.

Campanie
Evenimentul marchează lansarea Centrului de Colectare, care va organiza și prima acțiune de colectare a deșeurilor electrice în municipiul Iași, în perioada 2-6 noiembrie. Cetățenii se vor putea debarasa de deșeurile electrice fie la unul dintre punctele de colectare amenajate la Centrul Rorec Iași (strada Pompei nr. 3,  zona Podul de piatră) între orele 10.00-18.00, respectiv la sediul SC Salubris SA (Şos. Naţională nr. 43), fie la punctele provizorii situate la: centrul de cartier Tătărași, str. Vasile Lupu 8, centrul de cartier Alexandru cel Bun, str. Tabacului 1B, centrul de cartier Nicolina, str. Petre Țuțea 2, centrul de cartier Păcurari, șos Păcurari  34 și centrul de Cartier Frumoasa, b-dul. Poitiers 20-22, între orele 10.00-16.00. Cei care se vor debarasa de deşeurile electrice în cadrul acţiunii de colectare vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 22 de premii oferite de Candy și Philips: un frigider, 5 cuptoare cu microunde, 8 cafetiere și 8 mixere. Tragerea la sorţi va avea loc la sediul SC Salubris SA (Şos. Naţională nr. 43), luni, 9 noiembrie, la ora 12.00.

Informaţii utile
De ce și cum trebuie colectate deșeurile de echipamente electrice și electronice ca să trăim într-o lume curată și mai puțin poluată? Aflați pe www.rorec.ro și pe facebook.com/AsociatiaRoRec sau sunând gratuit la TelVerde 0800.444.800, zilnic, între 9-17.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*