27 – 30 septembrie – Târgul AGRALIM la Centrul Expoţional

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/09/2012

Peste 150 de expozanți reprezentativi pentru sectorul agricol și industria zootehnică prezintă în cadrul Târgului AGRALIM soluții complete pentru fermieri. Târgul oferă o reprezentare echilibrată a domeniilor de interes pentru fermieri facilitând totodată întâlnirea acestora cu specialiști din domeniu. În completarea târgului specializat, publicul larg este invitat la Festivalul Naturii, eveniment care reunește de la prima ediție peste 200 de mici producători agricoli din județele Moldovei și din Euroregiunea Siret-Prut-Nistru

Cei mai importanți fermieri din Regiunea de Nord Est se reunesc la Iași în perioada 27 – 30 Septembrie la Centrul Expozițional Moldova cu ocazia Târgului pentru Fermieri și Industrie Alimentară AGRALIM și a primei ediții a Festivalului Naturii, două evenimente care se vor desfășura simultan și care au posibilitatea de a readuce potențialul agricol al Moldovei în atenția întregii țări.

Evenimentele, organizate de ABplus Events împreună cu Consiliul Județean Iași și în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Suceava, Consiliul Județean Botoșani, Consiliul Județean Bacău, A.P.D.R.P., A.P.I.A. și Direcția Agricolă, vor reuni peste 150 dintre cei mai importanți expozanți din domeniul agricol și peste 200 de producatori agricoli, ale căror standuri vor fi vizitate de publicul format atât din specialiști în domeniu, interesați de stabilirea unor noi contacte de afaceri, fermieri care vor să afle cele mai noi apariții pe piața de profil cât și de locuitori ai Regiunii de Nord Est care vor veni să achiziționeze produsele de care au nevoie și să sărbătorească împreună cu familia și prietenii toamna și roadele ei.

Ansamblul de evenimente va oferi o oglindă asupra industriei agricole și a potențialului de dezvoltare a acesteia în zona Moldovei. Tehnologiile moderne, produsele tradiționale, discuțiile de specialitate și momentele specifice sărbătorii recoltei sunt doar câteva dintre coordonatele care vor transforma cele două evenimente în manifestări de refe­rință pentru domeniul agricol, arie de activitate cu o bogată tradiție în Regiunea de Nord Est.

Deschiderea Târgului Agralim are loc pe 27 Septembrie și debutează cu Forumul Agricol, la ora 11:30.

Program de vizitare:

Joi 27 septembrie: 12.00 -19.00

Vineri 28 Septembrie: 10.00 -19.00

Sâmbat 29 Septembrie: 10.00  19.00

Duminic 30 Sepetembrie: 09.00 -14.00

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*