11.600 de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii locali

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/04/2013

În cursul lunii trecute, poliţiştii locali au confiscat peste 11.600 de ţigări de contrabandă şi au amendat 83 de persoane care le comercializau ilicit. Patrulele Poliţiei Locale au înregistrat capturi record în acţiunile împotriva comerţului ilicit cu ţigarete şi băuturi alcoolice.

Şi alcool de contrabandă

Imaginaţia traficanţilor n-are limite. Poliţiştii au descoperit ţigări învelite cu hârtie igienică

În luna martie, poliţiştii locali au identificat şi sancţionat contravenţional 83 de persoane, cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 1.500 lei, pentru comercializarea de ţigări şi băuturi alcoolice de contrabandă. De asemenea, au fost confiscate 11.660 de ţigarete, cu 540 mai multe faţă de luna februarie, precum şi suma de 426 lei, provenită din comerţul ilicit. Controalele poliţiei locale au descoperit şi metodele ingenioase ale vânzătorilor de a ascunde comerţul ilicit, printre care şi cea de a desface pachetul şi a împacheta ţigaretele în hârtie. Acţiunile agenţilor au vizat zonele frecventate de astfel de comercianţi, în pieţele agroalimentare şi zonele adiacente acestora.

În urma verificărilor efectuate în locaţiile menţionate, au fost ridicate în vederea confiscării 48 de litri de băuturi alcoolice ce urmau a fi comercializate ilicit.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*