”TANGO IN FUM DE ŢIGARE” la Ateneul Tătăraşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/10/2010

Ateneul Tătăraşi Iaşi prezintă  o nouă serie de trei reprezentaţii cu piesa de teatru cu piesa ”TANGO IN FUM DE ŢIGARE”, în regia lui Bogdan Ulmu şi coregrafia  Ligia Delia Grozdan, coloana sonoră fiind semnată de Aurelian Bălăiţă.

Toate reprezentaţiile sunt programate în zile de sâmbătă, prima având deja loc pe 16 octombrie.

Piesa „Tango în fum de ţigare” este o comedie tragică despre dragoste şi moarte, despre fidelitate şi trădare, plasată în „micul infern” conjugal. Mitul lui Don Juan este adus în zilele noastre, subiectul căpătînd complicaţii captivante. Replica este spirituală iar spectacolul regizorului Bogdan Ulmu încearcă să alterneze tonul dramatic, cu cel ironic.

Autorul textului – argentinianul Salvador Amore – este jucat pentru prima oară în România, ţară pe care o iubeşte încă de pe vremea studenţiei (a absolvit Institutul de Artă Teatrală din Bucureşti). Partitura este interpretată de actori din generaţii diferite, uniţi de pasiunea pentru acest text dificil, dar provocator, în care-şi pun în valoare calităţile actoriceşti şi coregrafice.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Nicolae Ionescu, Erica Moldovan, Emanuel Florentin şi Denisa Pîrţac.

Următoarele 2 reprezentaţii vor avea loc la sala mare a Ateneului Tătăraşi pe 23, respectiv 30 octombrie, începând cu orele 19. Preţul biletului este de 15 lei, preţul redus de 10 lei fiind valabil pentru elevi, studenţi, şomeri şi pensionari

Chiar şi nefumătorii sunt invitaţi la această piesă de teatru în ritm de tango argentinian…

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*