“Ziua Porţilor Deschise – Primul meu act de identitate”, eveniment organizat la DLEP Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 03/12/2018

Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași în parteneriat cu Asociația pentru Dialog în Justiție a organizat, în data de 1 decembrie 2018 un eveniment dedicat elevilor de 13-14 ani sub titulatura „Ziua porților deschise – Primul meu act de identitate”.

“Această zi a porților deschise a reprezentat pe de-o parte o lecţie de educaţie civică interactivă, cât şi un exerciţiu de transparentizare a activităţii unui serviciu de interes public. La activităţile desfăşurate la sediul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor au participat 50 de tineri care au aflat aspecte legale şi procedurale privind eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de 14 ani. Aceştia au primit, în mod simbolic, primul buletin sub forma unei Diplome de participare dar şi premii din partea partenerului acestui eveniment-Iulius Mall (10 cecuri cadou de cumpărături)”, a declarat Marius Bodoga, Director Executiv DLEP Iaşi.

Elementul surpriză pentru invitaţi a fost expoziţia cu titlul Istoria actului de identitate, în cadrul căreia sunt expuse acte vechi din perioada 1859-2018.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*