Ziua Naţională a Fructelor poposeşte la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 03/06/2011

La sfârşitul acestei săptămâni, ieşenii pot participa la o adevărată sărbătoare a fructelor. Sâmbătă 4 iunie şi duminică, 5 iunie, în faţa Palatului Culturii, vor fi organizate concerte, concursuri şi vor fi oferite sucuri. Copii se pot distra cu mascote- fructe sau se pot distra cu animatorii evenimentului.

Pe 4 şi 5 iunie pe Esplanada Palatului Culturii se va sărbători Ziua Naţională a Fructelor. Organizatorii vor aduce fructe, mult suc, concerte şi multă distracţie. Sâmbătă, 4 iunie, ieşenii, indiferent de vârstă sunt aşteptaţi între ora 10:00 dimineaţa şi 22:00, iar duminică, 5 iunie, de la 10 dimineaţa până seara la 18:00.

Distracţia este cuvântul de ordine a evenimentului Organizatorii au pregătit  4 zone, special amenajate pentru categoriile de acţiuni. În Zona de relaxare se poate savura sucuri de fructe barul Granini sau la terasă, în aşteptarea evenimentelor. În acelaşi spaţiu, cei prezenţi pot bea unul dintre cocktail-urile speciale sau să încerce o salată de fructe inedită.  În Zona târg şi premiere sunt deschise standuri de vânzare sau se poate participa la concursul de selectare a celor mai buni degustatori. Atracţia principală va fi însă Zona concerte unde vor cânta sâmbătă începând cu ora 18:00 – Smiley, Keo; Sunrise Inc & Liviu Hodor feat Tara, iar duminică de la ora 20 te distrezi cu Andreea Balan şi  Direcţia 5.
Organizatorii au pregătit evenimente şi pentru cei mici. În Zona pentru copii, aceştia se vor  putea juca pe consolele Wii, vor fi pictaţi pe faţă de profesionişti şi se vor distra cu fructele- mascote.

Ziua Naţională a Fructelor este organizată de Granini pentru promovarea beneficiilor consumului sucului natural de fructe în cadrul unei diete echilibrate. Seria de evenimente a început la Timişoara pe 28 mai, Iaşi (4 – 5 iunie), Braşov (11-12 iunie) şi va culmina la Bucureşti pe 18 iunie.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*