Ziua Familiei a fost sărbătorită în Parcul Expoziţiei

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/05/2010

Devenită tradiţie pentru ieşeni, Ziua Familiei a fost sărbătorită şi anul acesta, în ciuda crizei economice, în Parcul Expoziţiei din dealul Copoului. Peste 40 de cupluri care au împlinit jumătate de veac de căsătorie au fost celebrate de către municipalitate sâmbătă, 15 mai 2010, începând cu orele 11.

Printr-o Hotărâre de Consiliu Local Municipal, s-a stabilit ca pentru această ocazie, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie să primească o diplomă şi un premiu în bani. În 2010, municipalitatea a identificat cel puţin 40 de cupluri care au împlinit această vârstă, suma pe care au primit-o perechile sărbătorite ridicandu-se la 500 de lei.

“Am invitat 350 de cupluri de vârstnici să participe la manifestările pe care le-am organizat în Parcul Expoziţiei cu ocazia Zilei Familiei. Încercăm, în ciuda dificultăţilor acestui an şi a măsurilor luate de guvern, să păstrăm această tradiţie frumoasă de a aniversa de Ziua Familiei pe cei care prin longevitatea căsniciei lor pot fi modele ale societăţii noastre”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Anul acesta Ziua Familiei a ajuns la Iaşi la cea de-a 8-a ediţie, cei prezenţi având posibilitatea de a se bucura de un recital extraordinar Constantin Florescu din care nu au lipsit romanţele şi cântecele de odinioară.

Comments

comments2 Comentarii

 1. alupoaie iulia

  Buna ziua.
  Si parintii mei au fost in parcul Copou si au fost foarte mandride acest eveniment.
  Va multumim atat noi familia cat si ei personal.
  In ziarul Curierul de iasi din 20 mai apare o poza cu ei. Puteti sa o publicati si pe site pentru a se vedea mai clar.
  Este vorba de prima poza de la pagina 4 unde sunt toti cei sarbatoriti.
  Va multumesc .
  Cu respect, Alupoaie Iulia

 2. Curierul de Iasi

  Stimata doamna,

  Va multumim pentru aprecieri si ne bucuram ca asemenea evenimente mai pot fi posibile in astfel de conjucturi nefavorabile prin care trece Romania.
  Daca doriti fotografia respectiva, va rugam sa ne scrieti pe adresa redactiei si v-o putem trimite.

  Cu stima,
  Curierul de Iasi
*