“Zâmbet în Dar”, o nouă campanie a organizaţiei Salvaţi Copiii

Publicat de Curierul de Iasi la data de 08/03/2017

Începutul de primăvară dă startul celei de a doua ediții a campaniei “Zâmbet în Dar”  organizată  de  Salvați  Copiii  Iaşi.  Activități  sportive,  spectacole  de  muzică  şi  dans şi concursuri  antrenante  vor  oferi  şi  anul  acesta  comunității  ieşene  prilej  de  mişcare,  bună dispoziție şi generozitate pentru o cauză bună: peste 100 de copii care trăiesc în condiții de sărăcie extremă au nevoie de sprijin pentru a merge în continuare la şcoală.

Campania începe cu energie şi optimism pe 18 martie 2017 când voluntarii Salvați Copiii vor fi prezenți în cartierele ieşene în cadrul evenimentului „Ascultă-ne povestea şi fii Dăruitor de zâmbete pentru copii”. Este o acțiune care se va desfăşura în perioada martie – septembrie 2017,  perioadă  în  care  voluntarii  vor  ajunge  în  fiecare  lună  în  mijlocul  comunității  cu informații despre proiectele organizației, lansând invitația către cei interesați de a ajuta prin donații copiii incluşi în programele Salvați Copiii Iaşi. Pentru  copiii  şi  tinerii  pasionații  de  ciclism,  Salvați  Copiii  Iaşi  pregăteşte  “Concursul  de Biciclete Zâmbărețe” lansat cu mare succes anul trecut în cadrul primei ediții a campaniei.

Organizat pe 5 categorii de vârstă: 4-6 ani, grupa exclusiv pentru roți ajutătoare, 7-9 ani, 10-12  ani,  13-14  ani  i  15-18  ani,  concursul  are  scopul  de  a  încuraja  mişcarea  în  aer  liber, spiritul de competiție şi generozitatea. Şi pentru că alături de cei dragi, zâmbetele şi bucuria se regăsesc zi de zi, Salvați Copiii Iaşi vă invită în luna iunie la „Sărbătoarea zâmbetelor în familie”, un eveniment dedicat întregii familii cu ateliere creative, ateliere de pictură,  standuri cu dulciuri  şi alte produse alimentare şi mascote jucăuşe.  Toamna  va  veni  anul  acesta  la  Iaşi  în  paşi  de  dans,  cu  unul  dintre  cele  mai  îndrăgite evenimente ale campaniei “Zâmbet în Dar” – spectacolul “Piruete pentru zâmbete”. Grația şi ritmul îşi vor da întâlnire pentru a sărbători frumusețea, talentul şi bunătatea. Şi pentru că buna dispoziție este molipsitoare, campania vă aşteaptă cu multe alte evenimente surpriză care se vor încheia pe data de 22  noiembrie 2017 cu  o gală caritabilă organizată la Grand Hotel Traian.

Ieşenii sunt aşteptaţi cu drag la activitățile campaniei “Zâmbet în dar” cu promisiunea unei experiențe de neuitat şi oportunitatea de a aduce culoare în viața copiilor care au nevoie de noi.  Fondurile colectate în cadrul campaniei sunt folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea  de  Nord-Est  a  României  cu  resurse  de  primă  necesitate  (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum şi cu servicii adecvate de asistență socială, educațională şi psihoterapeutică.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*