Weekend la Ateneu: teatru şi club pentru pasionaţii de astronomie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 02/11/2017

Ateneul din Iaşi a pregătit pentru acest sfârşit de săptămână spectacole interesante și amuzante.

Joi, 2 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare de spectacole Radu Beligan, va avea loc spectacolul de teatru Bubico”, în regia lui Nucu Ionescu  „În spectacolul nostru de Momente și Schițe, tinerii se joacă de-a ironia, de-a ascunselea cu farsele și o fac cu zâmbetul pe buze. Pentru ca noi românii, de la mic la mare suntem un popor de actori și ne place să facem haz de necaz ori de câte ori situația o cere. Vă așteptam așadar la Ateneul din Iași cu nepoți, cu parinți și bunici, să revedem, în spiritul elanului tinereții, cele mai îndrăgite fragmente: Bubico, Five’ o clock, Amici, Bacalaureat, CFR…și câte altele încă. Și să râdem împreună.” Nucu Ionescu, regizor. Biletele s-au pus în vânzare la preţul de 15 lei/ 10 lei cu reducere.

De asemenea, vineri, 3 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare de spectacole Radu Beligan, va avea loc spectacolul de teatru „Prima dată”, regia Erica Moldovan. Spectacolul „Prima Dată”, adaptare după textul lui Michal Walckzak, este o comedie spumoasă despre doi tineri care încearcă să își consume prima noapte de amor împreună, dar nu reușesc niciodată să ajungă la un consens. Comedia tratează divergențele de percepție dintre cei doi tineri asupra acestui moment unic din viața lor.

 

Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, la ora 18.00, în Sala Galeriile de Artă va fi organizată o întâlnire a Clubului Lunaticilor. Acesta este un Club Științific ce se întrunește în serile cu Lună plină, în incinta Ateneului din Iași și va avea ca principal obiectiv prezentarea în cadrul unor întâlniri informale a stadiului actual al cunoașterii din diverse domenii ale științei de către specialiștii care studiază și activează în domeniile respective pentru dezvoltarea unei atitudini pozitivă față de valorile și realizările științei contemporane. A doua întâlnire a clubului va avea loc în după-amiaza zilei de 4 noiembrie 2017, la ora 18 în Sala Galeriile de Artă – Ateneul din Iași.

 

Weekendul la Ateneu se încheie cu spectacolul de teatru „Dezvoltare personală”, regia Eduard Fiuciuc, duminică, 5 noiembrie, ora 19.00, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 15 lei/ 10 lei cu reducere.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*