Veolia Energie Iaşi: noi hale de producţie şi birouri racordate la sistemul centralizat de termoficare

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/12/2015

Veolia Energie Iaşi continuă ofensiva privind racordările la sistemul centralizat de termoficare: tot mai multe companii private din Iaşi aleg soluţia de încălzire şi apă caldă propusă de operatorul de termoficare, în detrimentul unei soluţii individuale pe bază de gaze naturale.
Economiile de costuri, calitatea serviciilor, eficienţa energetică şi siguranţa oferită sunt printre cele mai importante argumente care îi fac pe oamenii de afaceri să racordeze la Veolia clădirile de birouri, spaţiile comerciale sau halele de producţie pe care le deţin companiile lor.

cladire birouri productie_bdul poitiers 30_b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cel mai recent exemplu este al halelor industriale de pe Bulevardul Socola, care vor fi încălzite de Veolia Energie Iaşi după ce vor fi supuse unui amplu proces de renovare şi modernizare în primăvara anului 2016. Conducerea companiilor private a analizat costurile aferente unor surse individuale pe gaze naturale, comparându-le cu cele rezultate din soluţia oferită de sistemul centralizat de termoficare. Rezultatul a fost clar: companiile vor face economii de costuri de cel puţin 22% pe an prin racordarea la termoficarea centralizată.

hale industriale_bdul socola fn_a
Racordarea halelor industriale, dar şi a clădirii uneia dintre companii, aflată pe Bulevardul Poitiers 30 (birouri şi spaţii de producţie), se va face direct la Magistrala 4, cu module termice individuale. Astfel, pentru aceste imobile cu suprafaţa totală de peste 6 400 mp, clienţii Veolia vor avea controlul permanent asupra consumului de energie şi, implicit, al costurilor prin oprirea / pornirea căldurii în funcţie de necesităţi.

hale industriale_bdul socola fn_b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veolia Energie Iaşi estimează că cei doi noi clienţi vor consuma cca 455 gigacalorii/an, adică echivalentul a 4 blocuri cu câte 4 etaje.

 

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*