“Vacanţa la Iaşi”, ghid turistic online editat de municipalitate

Publicat de Curierul de Iasi la data de 28/07/2018

Primăria Municipiului Iași, prin Biroul Comunicare, a realizat un mini-ghid turistic intitulat „Vacanța la Iași”. Se doreşte ca publicaţia să fie un ajutor pentru turiștii care vin la Iași în perioada verii, dar și pentru ieșenii aflați acasă. După cum bine se ştie, Teatrul Național și Opera Română nu au stagiune în lunile de vară, dar sunt multe alte moduri în care cei care vin la Iași își pot petrece timpul liber.

Publicația este electronică, în format pdf, este gratuită și este postată pe site-ul Primăriei (în modulul din dreapta sus numit „Municipiul Iași”), de unde poate fi descărcată de orice este interesat:http://www.primaria-iasi.ro/…/1530769966-Vacanta%20la%20Ias…

De asemenea, materialul va fi trimis și altor publicații de timp liber și diverșilor operatori de turism pentru a-l putea folosi în mod gratuit pentru clienții lor.

Materialul este împărțit în șase categorii (Muzee, Lăcașuri de cult, Biblioteci, Parcuri și grădini, Teatre și cinematografe și Baze de agrement) și cuprinde descrieri ale obiectivelor, adrese, site-uri, orarul de funcționare, prețuri etc.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*