Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iaşi invită publicul la colinde

Publicat de Curierul de Iasi la data de 18/12/2017

Luni, 18 decembrie 2017, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”,  cu începere de la ora 19:00 va avea loc Concertul de colinde tradiționale al Ansamblului Floralia al Universităţii Naționale de Arte „George Enescu” din Iaşi, dirijat de Zamfira Irina Dănilă.

Tinerii studenţi vor interpreta minunate colinde românești, autentice, cu parfum arhaic, din colecția de folclor a lui George Breazul (1938). Biletele se găsesc la Casa de bilete a Filarmonicii Moldova Iași, str. Cuza Vodă 29.

Marţi, 19 decembrie 2017, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iaşi, de la ora 19:00, Corala Cantores Amicitiae a Universităţii Naționale de Arte „George Enescu” din Iaşi va susține un Concert de Crăciun.

Dirijată de Nicolae Gîscă, Corala este  laureată a Concursurilor Internaționale de la Viena, Llangollen, Montreux, Cantonigros, Fivizzano, Spittal an der Drau, Elsenfeld, Tampere, Linz, Varna. Biletele se găsesc la Casieria a Ateneului din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, cât și pe ateneuiasi.ro.

Miercuri, 17 decembrie 2017, în Sala „Eduard Caudella”, Casa Balş, sediul Rectoratului Universităţii Naționale de Arte, str. Cuza Vodă 29, de la ora 19:00, va avea loc un concert de colinde intitulat „Seara de Crăciun”.

Va interpreta Corul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, dirijor George Dumitriu. Intrarea este liberă.

Comments

comments

Categoria: cultura si culte

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*