Un nou spaţiu verde amenajat în Tătăraşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/08/2011

Locuitorii din cartierul Tătăraşi au din această săptămână o nouă zonă de relaxare, după ce municipalitatea ieşeană a amenajat spaţiul verde din zona magazinului Flux, unde în urmă cu un an un om de afaceri dorea să construiască un spaţiu comercial.

Iniţiativa primăriei ieşene vine în întâmpinarea unei solicitări a locuitorilor din zonă, după ce Consiliul Local Iaşi a aprobat un schimb de terenuri cu respectivul om de afaceri, în urma căruia suprafaţa recent amenajată a trecut din domeniul privat în domeniul public al Municipiului Iaşi.

Angajaţii Servicii Publice SA au finalizat lucrările, ieşenii rezidenţi în cartierul Tătăraşi bucurându-se acum de un spaţiu civilizat de odihnă şi relaxare, aşa cum le-a promis primarul Gheorghe Nichita la audienţe . Pe suprafaţa de teren care a fost împrejmuită cu gard pietonal au fost amenajate o alee de acces şi o zonă cu pavele, pe care au fost amplasate bănci şi alte piese de mobilier urban. Spaţiul a fost completat cu arbuşti tuia şi crizanteme, urmând ca în această toamnă, când condiţiile vor fi prielnice, terenul rămas liber să fie gazonat.

Zona a fost amenajată cu pavele şi mobilier urbanAngajaţii Servicii Publice SA îngrijesc periodic spaţiul verdeTerenul rămas liber va fi plantat cu gazon verde în această toamnă

Comments

comments2 Comentarii

  1. Dar in zona Pietei nicolina cand va fi amenajat un parculet verde??Nu credeti ca zona duce lipsa de asa ceva?Voi construiti molluri si supermarketuri da la spatii verzi nu va mai ganditi?:|Sincer unde se ridica mollul din nicolina ati putea amenaja si un parc verde cu banci.

  2. Nelu

    Eu am vazut ca pavelele din acest parc ( o realizare de exceptie ) au fost facute de muncitorii de la CITADIN ? E una si aceeasi societate ?
*