Un nou maraton Codecamp Iași: peste 70 de sesiuni susținute de speakeri români și internaționali

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/03/2018

Sâmbătă, 24 martie, la Hotel Internațional va avea loc o nouă ediție a evenimentului „Codecamp Iași”, una dintre cele mai mari conferințe IT din România, unde sunt asteptați peste 1500 de participanți – preponderent profesioniști IT, dar și studenți și alte persoane interesate de tehnologie.

Vor fi peste 70 de sesiuni organizate în 10 track-uri paralele, susținute de speakeri români și internaționali, cu acces gratuit pentru participanți, în cadrul Codecamp Iași.

„Anul acesta, în cadrul conferinței vor fi discutate teme din zona AI & Machine Learning, IoT, Web Development, Architecture & Software Development, Testing, Cloud, Mobile, Management &BA, Startup & Entrepreneurship, de către speakeri de renume, internaționali și români, cum ar fi Tony Kay, Raffaele Rialdi, Isabel Evans, Sue Atkins, Jecelyn Yeen, Bob Gregory, Vlad Zelinschi, Ciprian Jichici și Marton Kodok” precizează organizatorii.

Conferința este precedată de patru Masterclasses, care au loc pe 22 și 23 martie: ”Quality in use – the beating heart of the user experience”-Isabel Evans, ”Effective Testing in Java”-Tony Kay, ”Functional Programming on the JVM with Scala & Clojure”- Tony Kay, ”Leading, following, or managing? Efficient and effective ways to help your group thrive”- Isabel Evans.

Despre Codecamp

„Codecamp” s-a născut în 2008, la Iași și este cea mai mare comunitate de IT din România. După un parcurs de 11 ani de promovare și stimulare a industriei IT din România, Codecamp a ajuns la un număr de 12 conferințe organizate în 8 orașe diferite în 2018, crescând de la an la an, în edițiile din ultimii ani având peste 1000 de specialiști la fiecare eveniment.

Detaliile privind evenimentul „Codecamp Iași” pot fi accesate de pe site-ul conferinței: iasi.codecamp.ro.

 

 

Comments

comments

Categoria: eveniment,IT

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*