Un nou an de învăţământ la UMF Gr. T. Popa din Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 02/10/2017

Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr. T. Popa şi-a deschis porţile pentru un nou an de învăţământ. Evenimentul a fost marcat duminică, 1 octombrie, printr-o ceremonie organizată pe esplanada din faţa Universităţii, la care au participat rectorul UMF, Viorel Scripcariu, rectorii instituţiilor de învăţământ superior din Iaşi, primarul Mihai Chirica, reprezentanţi ai clerului şi oficialităţilor locale.

“Vreau să reafirm faptul că va exista întotdeauna sprijin total din partea administrației locale pentru sistemul medical ieșean – probabil cel mai bun din România! Prin anunțul recent al Guvernului României, prin s-a dat startul proiectului Spitalului Regional de Urgențe, parteneriatul strategic dintre Primărie și UMF capătă o actualitate marcantă. Sunt convins că va exista o colaborare foarte strânsă între cele două instituții, cu atât mai mult cu cât am aderat fără rezerve la ideea UMF de a valorifica în interes medical o suprafață de teren din imediata apropiere a viitorului spital”, a declarat primarul Mihai Chirica în discursul susţinut în faţa studenţilor.

În partea a doua a evenimentului a avut loc un concert susţinut de orchestra Camerata Regală, care i-a acompaniat pe celebra soprană Elena Moşuc şi tenorul Mihai Urzicana într-o reprezentaţie artistică de excepţie.

Comments

comments

Categoria: educatie,eveniment

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*