Ultima lună din an, bogată în spectacole de teatru şi operă

Publicat de Curierul de Iasi la data de 29/11/2013

La Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, programul ultimei luni a anului este deschis cu spectacolul „Variaţiuni enigmatice”. Acesta va avea loc pe 5 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Studio Teofil Vâlcu, dar şi pe 18 decembrie, în aceeaşi sală. Pe 6 decembrie, în Sala Uzina cu Teatru, este programată piesa „Focul”, iar pe 7 decembrie, din nou în Sala Studio Teofil Vâlcu, publicul va putea vedea spectacolul „Pană de automobil”.

Sala Mare Teatru NationalComedia de succes „Pălăria florentină” revine în faţa publicului pe 8 decembrie, în Sala Mare, pentru ca „Proştii sub clar de lună”, celebra piesă semnată de Teodor Mazilu, să poată fi vizionată pe 12 decembrie, la Sala Teatru la Cub. „Iarna” va sosi la teatru pe 12 decembrie, în Sala Uzina cu Teatru, iar pe 13 şi 15 decembrie, spectactorii sunt invitaţi la „Damen Tango”, în Sala Studio Teofil Vâlcu. Impresionanta montare „Golem” va avea o nouă reprezentaţie pe 14 decembrie, în Sala Mare. După „Prăpădul” ce va avea loc pe 19 decembrie în Sala Studio Teofil Vâlcu, urmează comedia „Hollywood Mirage”, programată pe 20 decembrie, în Sala Mare. Spectacolul „Iaşii în carnaval” încheie luna decembrie, prin reprezentaţiile fixate pentru zilele de 21 şi 22, tot în Sala Mare a Teatrului Naţional.

Şi la Operă

Opera Naţională Română din Iaşi revine în atenţia publicului cu spectacolul „La Traviata”, programat pe 15 decembrie, în Sala Mare a Teatrului Naţional. Iubitorii de balet sunt invitaţi pe 19 decembrie, la o „Gală extraordinară – De la clasic la modern”, tot în Sala Mare. Programul reprezentaţiilor din acest an de la Opera ieşeană se încheie pe 20 decembrie, cu o „Poveste de Crăciun”, în atmosfera caldă a Sălii Mari a Teatrului Naţional.

Comments

comments

Categoria: cultura si culte

Cuvinte cheie: , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*