„Turul Centenarului” pe biciclete

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/06/2018

Peste 250 de bicicliști din toată țara au plecat astăzi dimineață din Iași, Timișoara și București către Alba Iulia în cadrul evenimentului „Turul Centenarului – Pedalăm pentru România.” Cu această ocazie, membrii echipei Moldova au avut o întrevedere cu primarul Mihai Chirica, care s-a arătat încântat de acest demers și i-a felicitat pentru modul sănătos ales de a sărbători Centenarul.

Evenimentul este unul necompetitiv și constă în parcurgerea pe biciclete, în cinci zile, a unei distanțe de aproximativ 500 de kilometri. Grupul s-a împărțit în trei plutoane care au plecat simultan din București, Iași și Timișoara, urmând să se întâlnească la final în Alba Iulia.

Atât primarul, cât și toți participanții la Turul Centenarului au ales această ocazie pentru a ura României un cordial „La mulți ani!”.

La primii kilometri ai coloanei care a plecat astăzi dimineață din București a participat și președintele Klaus Iohannis, care a ținut înainte un mic discurs în care a făcut apel la unitate.

Pentru alte informații despre desfășurarea „Turului Centenarului” vizitați https://www.facebook.com/pedalampentruromania/ și https://www.facebook.com/events/250854422128225/.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*