Turneul de Futsal a deschis programul Iaşi – Oraş European al Sportului

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/02/2012

La Sala Polivalentă şi la cea a LPS s-au derulat la sfârşitul săptămânii trecute meciurile penultimului turneu al sezonului regulat, la finele căruia primele patru clasate vor continua întrecerea în play-off, iar ultimele tot atâtea în play-out.

Duel la vârf

Echipa ieşeană, pregătită de Florin Nechifor, a urcat după ultimele două victorii obţinute (scor 9-6 cu Metropolis Bucureşti şi 5-3 cu Infopress Od.Secuiesc) pe locul al III-lea, cu cele 21 de puncte acumulate, fiind urmată de Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ şi de Infopress, ambele cu câte 18 puncte. Aşa că măcar pentru a-şi conserva actuala poziţie la sfârşitul ultimului turneu, programat pe 3 şi 4 martie la Tg.Mureş, CSMS trebuie s-o învingă pe a doua clasată, Dunărea Turris Tr.Măgurele (24 de puncte), deoarece cu Fortino Ianca porneşte clar ca favorită. Şi cum ieşenii ţintesc clar promovarea, fie ca şi învingători în turneul play-off, fie în urma barajului cu formaţia situată pe locul 9 în Liga I, unde se ajunge de pe poziţia a II-a în play-off, conducătorul Ionel Popa caută să mai întărească până atunci lotul.

Iaşi, oraş european al sportului

Înaintea începerii jocului CSMS Iaşi – Metropolis Bucureşti, în prezenţa a circa 1000 spectatori, a primarului Gheorghe Nichita şi a numeroase personalităţi locale a avut loc festivitatea de deschidere a programului „Iaşi – Oraş European al Sportului”. În cadrul festivităţii au fost prezentate steagul şi placheta oferite de ACES (European Capitals of Sport Association). Programul serii a mai cuprins proiecţia  filmului “Iaşi – Oraş European al Sportului 2012” şi momente artistice de dans aerobic, capoeira, zumba.

Ne-am prezentat excelent la turneul găzduit la Iaşi, chiar în faţa a două formaţii foarte bune. Mă bucur că microbiştii ieşeni au realizat importanţa momentului, venind în număr mare la sală. Sper să ne mai consolidăm puţin în perioada imediat următoare, din toate punctele de vedere, pentru a ne atinge în vară obiectivul stabilit – Ionel Popa, fost arbitru asistent FIFA.

Rezultatele turneului de la Iaşi

Liga a II-a – Meciurile Etapei din 11 februarie

Futsal Ceahlaul – AS Fortino Ianca: 4 – 3

AS CITY’US 2 Târgu Mureş – AS Inter Gheorgheni: 14 – 4

CS INFOPRESS SE – CS Dunarea Turris Turnu Măgurele: 1 – 3

FC METROPOLIS Bucureşti – CSM Studentesc Iaşi: 6 – 9

Liga a II-a – Meciurile Etapei din 12 februarie

CS Dunărea Turris Turnu Măgurele – AS CITY’US 2 Târgu Mureş: 6 – 8

AS Fortino Ianca – FC METROPOLIS Bucureşti: 0 – 3

AS Inter Gheorgheni – Futsal Ceahlăul: 0 – 8

CSM Studenţesc Iaşi – CS INFOPRESS SE: 5 – 3

După 12 partide disputate, în clasament conduce AS CITY’US 2 Târgu Mureş, cu 31 de puncte, urmată de CS Dunărea Turris Turnu Măgurele, cu 24 de puncte, pe poziţia a treia plasându-se CSM Studenţesc Iaşi, cu 21 de puncte.


Comments

comments1 Comentariu

  1. Florin

    Daca tot va laudati ca iasul e oras european al sportului unde e stadionul de fotbal al anului 2012???Cluj-timisoara deja ne-a luato inainte…..Nu se vorbeste nimic despre stadion…..Se vorbeste de autogara-aeroport-stadion never…Si sunt atatea fonduri europene …..Cu banii pierduti din cauza autogarii se putea da pentru stadion!!
*