Trei evenimente de marcă pentru pasionaţii de fotografie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 22/08/2013

Asociaţia FotoIaşi împreună cu Librăria ”Cărtureşti” şi Primăria Iaşi organizează sâmbătă, 24 august, la ora 18, în Librăria ”Cărtureşti” lansarea cărţii-album ”Când eram Fotograf”, aparţinând artistului fotograf Ozolin Duşa. ”Când eram Fotograf” este unică în lumea fotografiei româneşti, cuprinzând întâmplări şi amintiri cu şi despre fotografii din perioada 1984 – 2008, pornind de la câte o imagine făcută în anul respectiv. O viaţă trăită la maxim cu aparatul de fotografiat în mână, cu suişurile şi coborâşurile inerente oricărui om ”normal” în epoci diferite.

La Muzeul Unirii

Evenimentele dedicate fotografiei de calitate vor continua duminică, 25 august, când Muzeul Unirii, împreună cu Primăria Iaşi, Complexul Muzeal Naţional ”Moldova” şi Asociaţia FotoIaşi organizează, de la ora 20,45 în grădina Palatului Unirii de pe strada Lăpuşneanu, o Seară de Poezie, Muzică şi proiecţii de Diaporame sub genericul ”Fotografii la ceas de seară”.

Luni, Casa de Cultură a Municipiului Iaşi ”Mihai Ursachi” din Parcul Copou, împreună cu Primăria Iaşi şi în colaborare cu Asociaţia FotoIaşi organizează vernisajul expoziţiei colectivă de fotografie ”În grădină la Mihai”, expoziţie aparţinând membrilor Asociaţiei ”FotoIaşi”. Vernisajul va avea fi prezentat de Adi Cristi şi Dan Mititelu, iar expoziţia se va desfăşura în perioada 26 august – 16 septembrie în Galeria ”La Gard”.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*