Tombola campaniei de lansare a Centrului Municipal de Colectare Iași, „IAȘUL MEU CURAT”, și-a desemnat câștigătorii

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/04/2016

Pe 10 martie 2016, în Municipiul Iași s-a lansat, în premieră pentru România, Centrul Municipal de Colectare a deșeurilor din gospodării particulare. Cu această ocazie, s-a dat startul unei campanii de informare și încurajare a ieșenilor să participe la proiectul „Iașul meu curat”, prin debarasarea corectă a deșeurilor la CMCI și participarea implicită la o tombolă cu premii atractive.

Între 10 și 31 martie 2016, sute de ieșeni au trecut pragul Centrului Municipal de Colectare Iași (CMCI), un proiect rezultat în urma parteneriatului dintre Organizația ECOTIC, Primăria Iași, Salubris SA și Norway Grants. Oamenii au făcut dovada unui spirit civic extraordinar, începând cu adevărat curățenia de primăvară și predând corect, în cadrul centrului, deșeuri dintre cele mai diverse: de la hârtie, plastic și sticlă până la electronice, textile, baterii, precum și bunuri reutilizabile ce vor fi donate către grupuri defavorizate.

Tineri și vârstnici, cu toții au fost înscriși într-o tombolă cu premii atractive. Merită menționată diversitatea celor care au ales să urmeze îndemnurile campaniei de lansare și să contribuie activ la curățenia Iașului. Înscrierile consemnează participanți foarte tineri, alături de octagenari care au pus nevoia de curațenie și civilizație a comunității lor înaintea confortului propriu. Felicitări!

Centru de colectare iasi 1 (145 of 146)

Iată câștigătorii tombolei, desemnați în cadrul tragerii la sorți din data de 1 aprilie 2016:

7 tablete

  1. Năstase Iuliana
  2. Parpantă Lucian
  3. Mastarelu Rafael – Alexandru
  4. Ignat Mihaela
  5. Filimon Florina
  6. Murgocea Maria
  7. Carp Lucica

 

2 televizoare LCD

  1. Lupu Costel
  2. Doboș Robert

 

1 mașină de spălat

  1. Popescu Adina

 

Pentru mai multe detalii, www.cmciasi.ro.

………………………………..

Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Granturile Norvegiene 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România

………………………………..

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 500 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 70.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*