Tinerii, viitori lideri pentru Europa

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/11/2018

La finalul acestei saptamani, în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2018, la Iași va avea loc trainingul Lideri pentru Europa. Formatorii naționali și internationali vor pregăti sesiuni tematice și vor implica tinerii participanți în activități dinamice de înțelegere a activității de tineret și a agendei europene actuale. Trainingul este structurat în 8 sesiuni de formare pe următoarele tematici: educație, ocuparea forței de muncă, creativitate și spirit antreprenorial, sănătate și sport, participare, incluziunea socială, voluntariatul  și tinerii in lume.

Trainingul este deschis pentru 200 de tineri ce vor afla prioritățile Strategiei Uniunii Europene pentru Tineret pentru a întelege activitatea de tineret și oportunitățile ce pot fi accesate pentru dezvoltarea socio-profesională.

Tinerii interesați să se înscrie sunt invitați să completeze formularul disponibil pe pagina de facebook EuroDEMOS sau prin solicitarea formularului la emailul  eurodemos@yahoo.com.

Asociația EuroDEMOS organizeaza acest training în cadrul proiectului Lideri pentru Europa, proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Iași.

Proiectul se afla la a IV-a ediției și își propune dezvoltarea competențelor civice în rândul tinerilor pentru creșterea participării active și conștiente a acestora la viața democratică a comunității.

Partenerii proiectului sunt: Liceul Teoretic ”Miron Costin” Iași și Asociația Do Great Things (D.G.T.).

Proiectul promovează parteneriatul între instituții din sectorul neguvernamental, administrația publică și sectorul educațional din Iași pentru dezvoltarea activității de tineret la nivel local.

EuroDEMOS este o asociație de apărare a drepturilor omului, şcoală alternativă de implicare, formare şi afirmare la nivel internațional a tinerilor lideri de opinie, prin intermediul proiectelor aplicative de interes european, cu activitate voluntară constantă de peste 28 de ani.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*