Tineri depistaţi de poliţiştii locali în timp ce consumau produse vegetale interzise

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/08/2011

În ziua de 20 august 2011, în jurul orelor 20:00, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Gării, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Arcu, 4 tineri rupeau filtrele de la câteva ţigări şi introduceau în acestea un produs vegetal.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii locali au procedat la legitimarea persoanelor, ocazie cu care au stabilit că aceştia sunt domiciliaţi în municipiul Iaşi şi au vârstele cuprinse între 19 şi 25 ani. În urma controlului corporal sumar, asupra persoanelor în cauză, au fost găsite 2 plicuri ce conţineau un produs vegetal de culoare maronie şi un plic ce avea un produs vegetal de culoare verzuie. Tinerii au declarat poliţiştilor locali că au achiziţionat produsele vegetale cu mai mult timp în urmă şi acum intenţionau să le consume.

Plicurile cu produsele suspecte au fost predate către laboratorul de analiză al drogurilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei – Brigada de Combatere a Criminalităţii Iaşi, pentru continuarea cerecetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*