Termo-Service şi-a extins activitatea în comunele învecinate

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/08/2015

Cea mai mare firmă de administrare imobile, Termo-Service, şi-a extins activitatea şi în zonele limitrofe municipiului Iaşi.

bloc Bucium_2În expansiune
Concret, în urma solicitărilor venite de la cetăţeni, conducerea societăţii a decis să preia în administrare şi imobile din zonele Rediu, Valea Lupului, Bucium, Lunca Cetăţuii, Valea Adâncă, Miroslava, Dancu, Bârnova. „Recent am preluat în administrare trei imobile noi din zona Dealul Bucium. Şi aici, ca şi la celelalte blocuri din oraş, prestăm servicii profesioniste şi complete de administrare imobile, curăţenie, întreţinere spaţii verzi”, a declarat Ciprian Chiriţa, directorul general al Termo-Service.

Platformă online
Reprezentanţii societăţii susţin că gestionarea situaţiei fiecărui apartament în parte se face în cel mai simplu mod pe platforma online ce oferă posibilitatea consultării datelor financiare, efectuarea de plăţi online direct pe site, transmiterea citirilor de apometre pe email. Totodată, Termo-Service are cea mai extinsă reţea de puncte de încasare în toate cartierele municipiului. „Profesionalismul şi experienţa care ne caracterizează reprezintă garanţia unor servicii de înaltă performanţă ce pot satisface orice aşteptare a clienţilor noştri pe termen îndelungat”, a adăugat Ciprian Chiriţa.

Statistică
Plăţile online sunt din ce în ce mai utilizate de clienţii Termo-Service. Această facilitate este disponibilă atât ieşenilor, dar este recomandată şi clienţilor care sunt în străinătate şi doresc să-şi gestioneze, de la distanţă, costurile imobilului. În acest context, şefii Termo-Service au prezentat o statistică interesantă privitoare la plăţile online efectuate în primele 7 luni ale anului 2015, timp în care au fost înregistrate 2.572 de plăţi online, în creştere cu 80% faţă de perioada similară a anului trecut.

Topul cartierelor cu cele mai multe plăţi online direct pe site-ul www.termoservice-iasi.ro. se prezintă astfel:
1.CUG
2.Dacia
3.Frumoasa
4.Metalurgie
5.Păcurari

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*