Termo-Service, creştere a numărului plăţilor online

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/02/2016

Campania Tombola Locatarului iniţiată de către SC Termo-Service SA se află în plină desfăşurare, numeroşi ieşeni accesând site-ul societăţii pentru a-şi plăti online facturile de întreţinere.

 

 

Tombola

Pe noua platformă www.tsiasi.ro sunt înregistrate în prezent 1.250 de conturi, în luna ianuarie fiind consemnate 639 de plăţi online, 425 dintre acestea depăşind 50 de lei, limita minimă necesară înscrierii în concurs. Înscrierea participanților se face de către organizator, în mod automat, ca urmare a efectuării, direct pe siteul www.tsiasi.ro, a unei plăți individuale de minim 50 lei, reprezentând cheltuielile de întreținere pentru un imobil aflat în administrarea Termo-Service Iaşi. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 6 aprilie 2016, în direct la postul Radio Iași, premiile constând în oferirea unei tablete, unui smartphone şi a unei baterii externe universale cu selfie stick. Anunțarea câștigătorului se va face atât prin afișare la toate sediile și casieriile organizatorului cît și prin publicarea pe site-ul www.tsiasi.ro.

 

Plăţile pe site-ul societăţii Termo- Service presupun o procedură foarte simplă, clientul putând achita facturile la orice oră, fără a plăti comision la tranzacţie, fiind acceptate carduri eliberate de orice bancă. Printre facilităţile oferite de contul de pe site se numără posibilitatea de autocitire apometre, alertă perioadă transmitere, istoric plăţi/consumuri, fişă explicativă cheltuieli.

În altă ordine de idei, Termo- Service şi-a extins oferta de administrare în zonele limitrofe Iaşului, cum ar fi Bucium, Valea Lupului, Breazu, Horpaz, Miroslava, comisionul redus perceput în relaţiile cu clienţii constituind la această oră cel mai bun raport preţ – calitate al serviciilor asigurate.

Comments

comments

Categoria: Termoservice

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*