Termo-Service: 300 de reparaţii în trei săptămâni

Publicat de Curierul de Iasi la data de 25/10/2013

Angajaţii Termo-Service SA, cea mai mare firmă de administrare a imobilelor, au efectuat, de la începutul lunii octombrie, 293 lucrări de reparaţii. În urma solicitărilor venite de la locatari, echipele societăţii au remediat defecţiunile apărute la instalaţiile sanitare, electrice şi la cele de încălzire. ”Din numărul total, 74 reparaţii au avut în vedere instalaţiile de energie termică. 11 s-au desfăşurat pe timp de noapte, acestea intrând în categoria intervenţiilor rapide”, a declarat Tudor Tudose, directorul general al Termo-Service.

Dispecerat non-stop

Muncitorii Termo-Service au efectuat lucrări la reţeaua de agent termic atât în subsolul blocurilor cât şi în apartamentele locatarilor. ”La cele urgente, se intervine indiferent de oră. Avem echipe de permanenţă, iar locatarii care au probleme pot suna la numărul de telefon 0232.218.253, dispecerat non-stop”, a explicat directorul Tudose.

Echipele societăţii intervin la toate solicitările venite din partea locatarilor. ”Pentru viitor, le recomandăm clienţilor noştri să ia măsuri de revizie şi reparaţii la instalaţiile de energie termică încă dinainte de începerea furnizării pentru ca acestea să poată fi realizate etapizat şi, astfel, să nu existe nici întreruperi în alimentarea cu agent termic”, a afirmat Tudor Tudose.

blocuri_interiorPersonal calificat

În cazul reparaţiilor capitale şi a modernizărilor, specialiştii societăţii întocmesc iniţial un deviz estimativ al lucrării, deviz ce stă la baza contractului de prestări servicii şi garanţie.

Termo-Service este singurul administrator care oferă servicii de reparaţii cu personal calificat angajat. Societatea efectuează lucrări de reparaţii, pe bază de comandă: instalaţii apă rece, instalaţii apă caldă, instalaţii încălzire, instalaţii menajere, instalaţii electrice, zugrăveli, igienizare subsol, hidroizolaţii.

Serviciile oferite de Termo-Service

În portofoliul Termo-Service se află administrarea tehnică (întreţinere şi reparaţii cu personal calificat), administrarea financiară (întocmirea listelor de plată, a fişelor individuale, contabilitate) şi administrarea juridică (consilierea şi reprezentarea asociaţiilor în relaţiile juridice, redactarea de acte juridice. Pe lîngă acestea, societatea oferă şi servicii suplimentare: spălătorie de covoare, montaj tâmplărie PVC.

  • www.termoservice-iasi.ro este adresa unde puteţi plăti on-line cheltuielile de întreţinere. În secţiunea Membri vă puteţi abona pentru un cont, iar pe baza numelui de utilizator şi a parolei puteţi accesa informaţii legate de cheltuielile de întreţinere, puteţi plăti on-line sau lăsa mesaje şi sesizări conducerii societăţii

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*