Super show de Anul Nou!

Publicat de Curierul de Iasi la data de 28/12/2011

De Revelion, ieşenii vor avea parte de un megaconcert în Piaţa Palatului Culturii. Primăria municipiului Iaşi organizează acest eveniment, la care vor concerta nume sonore din muzica de calitate, precum Deepcentral, Arsenie, DJ Project, DJ Sava & Andreea, ETNO şi DJ George Punk.

De asemenea, extravagantul Canaf, participant la concursul national “Vocea Romaniei” va sustine un recital de 20 de minute, la invitatia municipalitatii iesene.

După concert vor avea loc tradiţionalele focuri de artificii, care vor dura circa 20 de minute.

Deepcentral

Proiectul Deepcentral îi include pe George şi pe Doru, cel din urmă fiind fost membru al trupei Bliss. În iarna anului 2006, cei doi membri au început să lucreze la ceea ce avea să devină Deepcentral. Trupa şi-a lansat primul single “Cry it away” în 2009, intrat în rotaţie la posturile de radio şi în top 100 Nielsen încă din prima săptămână de difuzare.


Arsenie

Arsenie a devenit cunoscut ca solist vocal al celebrei trupe O-Zone. După destrămarea formaţiei, Arsenie a început o carieră muzicală solo. În luna noiembrie, Arsenie a fost decernat cu un premiu special din partea revistei româneşti „VIP“, pentru un nou proiect muzical demarat prin lansarea unui album pe internet. „B-Free” conţine 11 piese din repertoriul artistului, printre care hiturile „Remember me”, „My heart”, „Minimum” sau „Erase it”.


DJ Project

Grupul de muzică dance DJ Project a fost înfiinţat la Timişoara, în anul 2000. Iniţial, formaţia era constituită doar din Gino Manzotti şi Dj Maxx, în anul 2003 alăturându-se proiectului şi Ellie White. La sfârşitul anului 2009 în locul lui Ellie a venit Giulia Anghelescu. S-au făcut remarcaţi în 2002 cu piesa „Spune-mi tot ce vrei”. Au urmat alte succese, precum „Lumea ta”, „Printre vise”, „Şoapte”, „Miracle Love”, „Mi-e dor de noi”.


DJ Sava & Andreea

După despărţirea profesională de Raluca, DJ Sava şi-a găsit o parteneră cel puţin la fel de valoroasă ca predecesoarea ei. Andreea Dorobantu, alias Andreea D. are 26 de ani şi este o artistă polivalentă. Cântă de la 12 ani, a făcut 4 ani de canto, din care un an sub îndrumarea Crinei Mardare şi a devenit primul MC feminin din România, sub pseudonimul Miss Leya. A făcut parte din cunoscutul proiect Sasha Lopez feat Andreea D.


ETNO

Grupul Etno s-a format în primăvara anului 2000, abordând cel mai reprezentativ stil muzical din România: Etno-Dance şi fiind formată atunci din Silvia Stanciu, Simona Secrier şi Radu Ille. Cel din urmă alege o carieră solo abordând acelaşi stil etno care l-a consacrat, moment în care trupa Etno suferă o primă schimbare de componenţi: Dan Lăzărică vine să completeze golul format. Au mai urmat alte schimbări în structura trupei, pentru ca astăzi să fie formată din Florin şi Claudia. Prestaţia noilor componenti s-a ridicat la aşteptările fanilor şi organizatorilor, aceştia aplaudându-i la scenă deschisă la toate concertele şi asigurându-i de susţinerea lor.

DJ George Punk

George Punk este cunoscut pentru piesele create şi interpretate alături de Michael Star şi Raluk, înregistrând un bun succes de public.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*