Studiez, deci pedalez

Publicat de Curierul de Iasi la data de 10/05/2012

Pe 8 mai, Primăria Municipiului Iaşi, Raiffeisen Bank, Asociaţia “Greenrevolution” şi Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” au lansat la Iaşi a treia  ediţie a proiectului anual de bike-sharing gratuit destinat centrelor universitare, StudentObike.

Proiectul reprezintă un mare succes, anul trecut având un număr de peste 10.000 de utilizatori. StudentObike este primul proiect naţional de închiriere gratuită de biciclete destinat studenţilor din cinci centre universitare, aflate în Bucureşti (doua centre), Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi. Ediţia 2012 a proiectului se desfăşoară în perioada mai – octombrie  2012. StudentObike este implementat în campusurile universităţilor partenere: Academia de Ştiinţe Economice Bucureşti, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Universitatea Transilvania din Braşov, Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca şi Universitatea Tehnică din Iaşi. Centrele StudentObike pun gratuit la dispoziţia studenţilor 300 de biciclete: 150 de biciclete în Bucuresti, 50 în Brasov, 50 în Cluj-Napoca si 50 de biciclete în Iaşi.

Bicicletele vor putea fi folosite atât în campusul universitar cât şi în afara acestuia, de luni până vineri, pe baza legitimaţiei valabile de student şi a unui act de identitate.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Marius

    Mare pacat,ca nu se inchiriaza si in weekend
*