Strângere de fonduri pentru „Dubița de prim ajutor

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/05/2018

Asociația „Ambulanța Life” prin Serviciul Voluntar de Ambulanță anunță demararea unei noi campanii de strângere de fonduri în vedere facilitării cursurilor practice și interactive de prim ajutor pentru copii din mediul rural, dar și cel urban, în județele Iași, Bacău, Neamț și Municipiul București. În acest sens, se are în vedere achiziția unei dubițe și a unui cort tip Dezastre/PA + accesoriile necesare pentru ancorarea ei.

„Dubița este necesară pentru transportul materialelor, a manechinelor, a personalului medical voluntar și a cortului, pe când cortul este necesar pentru a efectua cursurile și chiar campanii de informare publică privind sănătatea umană, cum ar fi măsurarea tensiunii arteriale, măsurarea nivelului de glicemie, pulsoximetrie. Scopul nostru este să ajungem în toate localitățile din țară pentru a instrui elevii în acordarea primului ajutor premedical, până la sosirea ambulanței. Donațiile dumneavoastre vor ajunge în conturile asocației noastre și vor fi folosite explicit pentru susținerea acestor achiziții necesare pentru derularea programului.” au precizat reprezentanții asociației.

Asociația „Ambulanța.Life” prin Serviciul Voluntar de Ambulanță desfășoară activități de instruire a populației privind acordarea primului ajutor și asigură măsuri privind acordarea primului ajutor la evenimente. Campania dedicată strângerii de fonduri se derulează până pe 31 august, în acest sens fiind disponibilă și pagina următoare:

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Dubita-de-prim-ajutor

Anul trecut, peste 3 000 de elevi din Iași au beneficiat de instruiri gratuite din partea voluntarilor asociației.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*