Strada Arcu, în curăţenie generală

Publicat de Curierul de Iasi la data de 03/05/2012

Municipalitatea ieşeană demarează un program amplu de salubrizare şi spălare a arterelor din municipiu. În a doua jumătate a săptămânii trecute, echipele Salubris au acţionat pe strada Arcu pentru spălarea asfaltului şi de aceea circulaţia a fost restricţionată în zonă. Practic, în zilele de joi şi vineri, circulaţia pe această stradă s-a desfăşurat pe un singur fir, iar ieşenii sunt rugaţi să nu parcheze la marginea carosabilului în această zonă. Maşinile care vor fi găsite pe sensul de salubrizare vor fi ridicate.

De asemenea, în această săptămâna lucrări de amploare se vor desfăşura şi pe strada Palat. De această dată este vorba de lucrări de asfaltare, după definitivarea lucrărilor la reţelele de utilităţi.

„În cursul săptămânii trecute am început turnarea primului covor asfaltic de la Sala Sporturilor până după turnul de la Palatul Culturii, pentru a-i ajuta astfel şi pe organizatorii Campionatului Mondial de Şah. Până la sfârşitul săptămânii am terminat de asfaltat acea porţiune, urmând ca pe trotuarul de pe partea dreaptă spre Podul Roş să continuăm montarea de pavele transversale cu dungi roşii”, a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei Iaşi.

Comments

comments

Categoria: Salubris

Cuvinte cheie: , , ,1 Comentariu

  1. Dan

    Cand ati reabilitat linia de tramvai dintre Unirii ( cinema Victoria ) si intersectia de la Liceul National ati uitat complet de trotuarele aferente . Arata absolut jenibil in nota discordanta cu tot centrul si cu restul strazilor acoperite cu pavele , care se gasesc in continuarea ei . Gardurile arata la fel de deplorabil…Si e centrul orasului totusi !
*