Staţia RATP din Piaţa Independenţei, cea mai confortabilă din Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 29/09/2015

Prin intermediul companiei de publicitate WINK, staţia RATP din Piaţa Independenţei a fost reamenajată de către Caretta – companie cu experienţă de peste 10 ani în producerea sistemelor complete de acoperiș din ţiglă metalică.

RATP Caretta 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noua amenajare a staţiei prevede un acoperiș real, personalizat și adaptat la cotele și dimensiunile staţiei de călători, cu toate sistemele necesare: învelitoare, sistem pluvial și accesorii. Călătorii care doresc să ia autobuzul spre Copou sunt invitaţi, prin ineditul amenajării, să intre ”în casă„ și să aștepte, confortabil, pe o canapea.

”Am vrut să realizăm un proiect care să-i facă pe călători să se simtă bine, ca și cum ar fi acasă. Să le placă noul spaţiu amenajat, indiferent de vȃrstă, la fel cum se întȃmplă, de altfel, atunci cȃnd amenajezi o casă. E un proiect tare drag nouă și ne bucurăm că l-am realizat pentru ieșeni. Credem că investiţia în experienţe plăcute este cea mai frumoasă modalitate de implicare în comunitate„, spune Ciprian Marcu – Manager General, Caretta.

Pentru că ideea centrală a proiectului e ”simte-te ca acasă sub acoperișul Caretta„, ieșenii vor mai putea vedea în staţie și alte elemente specifice unei camere de zi – un calorifer real, de exemplu, este amplasat în interiorul staţiei.

RATP Caretta 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Proiectul de mobilier urban realizat de Caretta transformă staţia Piaţa Independenţei într-un spaţiu cu totul diferit și credem că poate deveni un spaţiu în care te oprești cu drag chiar și dacă nu obișnuiești să mergi cu autobuzul. Pentru că, realist vorbind, staţiile de călători standard nu sunt cunoscute de regulă pentru sentimentul plăcut pe care îl ai cȃnd aștepţi, sau pentru confortul lor. Dar noua amenajare a staţiei  Piaţa Independenţei va face cu siguranţă călătorii să se bucure că au ajuns, în drumul lor, și aici„, spune Doru Chirica, Managing Partner la WINK.

Refugiul de călători din Piaţa Independenţei este un proiect desfășurat pe o perioadă de 12 luni, prezintă harta reţelei de transport în comun și oferă posibilitatea afișajului public gratuit pe spatele staţiei.

Prezent pe piaţa de publicitate out of home din anul 2006, WINK este o companie de media publicitară specializată în gestionarea de reţele de digital signage, administrare și închiriere de spaţiu publicitar multimedia. WINK operează 4 segmente de business principale pe piaţa de publicitate OOH: Mobilier urban, Transport, Outdoor și Retail Advertising. Mai multe informaţii: www.wink.ro

Comments

comments

Categoria: RATP

1 Comentariu

  1. sanda

    Toate felicitarile pt aceasta initiativa si acest proiect ! Locuiesc in Bucuresti insa statiile de asteptare pt calatori sunt simple si uneori inutile in fata intemperiilor naturii…, nu te poti adaposti nici de soare si nici de ploaie, nu sunt gandite din acest punct de vedere. Ati venit cu un proiect extraordinar in oras si va felicit ! Chiar astfel de initiative trebuiesc continuate pt ca se largeste diversivitatea plus aduce o informare daca vreti testare a acestor proiecte si astfel este si o publicitate buna dar se vede si interesul catre oameni. Imi place foarte mult felicit initiativa dv si va doresc mult succes plus ca si eu sunt un client multumit de produsele dv. Va multumesc !
*