Stagiu de voluntariat pentru tineri, la Ateneu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 12/02/2015

ateneuAteneul Tătărași dă startul unui nou stagiu de voluntariat la care se pot înscrie elevi și studenți cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani.

1 martie – 1 iunie 2015
Voluntarii vor avea ocazia să lucreze alături de persoane din conducerea instituției la proiecte importante, să conceapă și să realizeze alte proiecte finanțate și să participe la spectacole, prelegeri, expoziții, să se dezvolte prin completarea educaţiei formale şi informale, să dezvolte competenţe compatibile cu piaţa muncii etc. În cadrul activității desfășurate în perioada de voluntariat, 1 martie – 1 iunie 2015, aceştia vor primi un certificat ce atestă dobândirea competențelor precum: comunicare în limba maternă, competențe sociale și civice, spirit de inițiativă și echipă, sensibilizare culturală și exprimare artistică.

120 de ore de voluntariat
În perioada menționată, voluntarii vor efectua un număr de 120 de ore de voluntariat, fiecare, fie de la Ateneu, fie de acasă, dar sub atenta supraveghere a coordonatorului. CV-urile vor fi trimise la adresa ateneutatarasi@gmail.com cu mențiunea „Voluntariat”, în perioada 12 – 28 februarie 2015.
Ateneul Tătărași produce, organizează şi găzduieşte evenimente culturale: spectacole de teatru, expoziţii (carte, fotografie, afiş, grafică, sculptură), proiecţii filme, conferinţe, seminarii, întâlniri cu scriitori, dezbateri culturale, festivaluri, spectacole pe scenă şi în aer liber (muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart), concerte. Ateneul Tătărași organizează şi activităţi pentru copii, cursuri de dans şi muzică, găzduieşte o bibliotecă de cartier, un club de şah etc.

Comments

comments

Categoria: cultura si culte

Cuvinte cheie: , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*